Meistä

Haluamme löytää kanssanne vastuulliset ja kestävät ratkaisut digitaalisuutta hyödyntäen

Haluamme kohdata asiakkaamme henkilöinä ja olla aidosti kehittäjäkumppanina.

Tarinaa arvojemme takaa

LÄPINÄKYVYYS

Tällä tarkoitamme toimintamme rehellisyyttä ja reiluttaa. Haluamme saada toiminnastamme ulkopuolista tarkastelua, jotta voimme kehittyä edelleen. Toimintamme perustuu molemminpuoliseen avoimuuteen, luottamukseen, joista syntyy aito kumppanuus.

KESTÄVÄ KEHITYS

Digitaalisuus viestinnässä ja digitaalisten oppimisympäristöjen hyödyntäminen vähentää materiaalien ja liikkumisen tarvetta. Haemme toiminnassamme fiksuja, inhimillisiä ja kestäviä ratkaisuja.

FIKSUT RATKAISUT

Suunnittelemme ja tuotamme yhdessä asiakasyrityksen kanssa yhteisprojekteja tehokkaasti ja  kustannustietoisesti. Yhteisprojektit tuottavat asiakkaalle lisäarvoa, inhimillistä kestävyyttä ja taloudellista menestystä.

 

Tiimimme

Arto kärkkäinen

Asiakkuudet ja firman muut työt

Metsästystä ja kalastusta harrastava paljasjalkainen Savolainen, –yrityselämän sparraaja.

Toimiessani kuljetusyrittäjänä, kouluttajana sekä  koulutustoiminnan kehittäjänä olen päässyt oppimaan ja kokemaan erilaisista case-projekteista laajasti sekä monialaisesti.

Rakennan jokaisen projektin yhdessä asiakasyrityksemme kanssa, näin voimme varmistaa asetettujen laadullisten ja määrällisten tavoitteiden toteutumisen sekä asiakasystävällisen hinnoittelun.

Asiakasyrityksenämme saatte käyttöönne laaja-alaisen kokemukseni hanke-, rahoitus-, koulutus- ja kehittämistyöstä. Lisäksi saatte käyttöönne hankkeissa tehtyjen tutkimusten tulokset ja laajat yhteistyöverkostoni. Intohimoisena kehittäjänä sekä ratkaisukeskeisenä sparraajana tulen mielelläni esittäytymään paremmin Teille.  ”Ei pöllömpi tarjous”, ota reilusti yhteyttä.

Henri heiskanen

Sisällöntuottaja

Pohjois-Savossa varttunut, kalastuksesta ja digitaalisesta sisällöntuotannosta suunnattomasti kiinnostunut heppu. 

Vaikka ikää on karttunut tähän mennessä vain 28 vuotta olen saanut toimia useassa eri ammatissa ja tehtävässä. Viimeisimpänä työtehtävänäni oli digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen, sekä markkinointisisällön tuottaminen logistiikka-alan toisen asteen koulutuksessa.

Aito innostus kuva- ja videomateriaalin tuottamiseen on tuonut nyt tähän pisteeseen. Eiköhän tuoteta makeeta digitaalista sisältöä teillekin!

Huhuu! Joko digitaalisuus kutsuu?

Kerromme mielellämme digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä ja mahdolisuuksista.

Ota meihin yhteyttä

Soita ja kysy lisää

Arto Kärkkäinen 040 591 3920

Henri Heiskanen 044 274 3702